• Lyshøjskolen
  • lyshoejskolen@kolding.dk

Lyshøjskolen

Pas på os i trafikken!

Vel mødt til skønne, nye skolestartere. Store tasker, korte ben og masser af iver. Nedenfor en hilsen og opfordring fra vores nye skolebestyrelse.

Pas på de nye i trafikken på Lyshøj Alle Pas på de nye i trafikken på Lyshøj Alle
På Lyshøjskolen er elevernes trivsel meget vigtig for os, og et element her er også en sikker trafik vej.
Rådet for Sikker Trafik har skabt en hjemmeside, som er et fantastisk redskab for os som forældre. På siden gennemgår man værktøjer, øvelser, samt forståelse for vores børns muligheder for at være sikre i trafikken med udgangspunkt i barnets alder, lige fra fødsel til de som unge mennesker har mulighed for at tage kørekort som 17 årige.
Vi vil på skolens og skolebestyrelsens vegne opfordre til, at man bruger lidt tid på denne side, og således bliver klædt endnu bedre på til at understøtte børnenes adfærd i trafikken.
Se link til inspiration.
Pas godt på hinanden, og tag hensyn til de, der er usikre i trafikken.
    Annette Hartøft den 15-08-2018
    Det sker børn og familier oplever skilsmisser. Til de børn og jer som forældre, er der god hjælp at hente, så børn og voksne kommer så godt gennem forandringerne som muligt. Se vedlagte fine tilbud fra Kolding Kommunes PPR.