• Lyshøjskolen
  • lyshoejskolen@kolding.dk

Lyshøjskolen

Bydelspulje tildelt Lyshøjskolen

Lyshøjskolen er tildelt midler til hjælp til bygning af Lyshøjbænken. Vi skylder udvalget en stor tak.

Foto af stedet hvor den første Lyshøjbænk skal sættes op. Foto af stedet hvor den første Lyshøjbænk skal sættes op.
Det er med stor glæde og taknemmelighed, at vi har fået orientering om, at Lyshøjskolen modtager 50.000 kr. til realisering af Lyshøjbænken, som er et element i vores store projekt Midtpunkt for Liv. Områdets borgere har i processen omkring projektet tilkendegivet, området mangler bænke, og Lyshøjbænken designes med overdækning, så man kan sidde i tørvejr.
    Anna-Karina da Silva Baumgartner den 20-05-2019
    Kære forældre til elever i 4. klasse

Vedhæftet finder I information om den forestående sundhedsprofil, som eleverne i 4. klasse i Kolding Kommune digitalt udfylder i ugerne 24 og 25. Vær opmærksom på, at I som forældre forinden skal have givet samtykke, og deadline herfor er 5. juni 2019.

Lyshøjskolens kontor
    Anna-Karina da Silva Baumgartner den 14-05-2019
    Bestil dit Ungdomskort nu

Er du mellem 16 og 19 år kan du med et Ungdomskort spare mange penge på at køre med bus og tog.
    Bestil det allerede nu inden sommerferien, så er du klar når ferien er forbi.

Info om Ungdomskort
    Ungdomskort er et kort til offentlig transport, hvor du får rabat. Du kan få ungdomskort, hvis du opfylder en af følgende betingelser:
    • Er mellem 16 og 19 år
    • Er elev på en ungdomsuddannelse
    • Er studerende på en SU-godkendt uddannelse
    FORDELE ved et Ungdomskort
    • Med et Ungdomskort kan du rejse alt det du vil lokalt til skole, sport
      eller andet sjovt til en fast lav pris - og til nedsat pris i resten af landet.
    Bestilling og betaling
    Du skal selv søge om et Ungdomskort. Hvis du går på en videregående- eller ungdomsuddannelse skal ungdomskortet bestilles ved at søge om godkendelse på www.ungdomskort.dk. Når du er godkendt til at få ungdomskort kan du gå videre til selve bestillingen.

May-Britt Heissel Skov
    Assistent, Kortsalg
    Kunde og Marked

Sydtrafik, Banegårdspladsen 5, 6600 Vejen, Telefon 7660 8600

Lotte Ankjær Danielsen den 06-05-2019
    Ordblindhed: Fordomme skal nedbrydes, her er hjælp til, hvordan vi alle kan gøre det fra NOTA - se hvordan vi (elever, forældre og lærere) alle kan arbejde med og tale om ordblindhed sammen med den ordblinde, i klasserummet og der hjemme med forældre.