• Lyshøjskolen
  • lyshoejskolen@kolding.dk

Lyshøjskolen

Unyttig Uge er i gang

Alene i Vildmarken med Unyttige aktiviteter - ugen skudt i gang af Lars Henriksen

Lars Henriksen og hans stunder i vildmarken Lars Henriksen og hans stunder i vildmarken
Efter Lyshøjsangen fik vi besøg af Lars Henriksen, der vandt "Alene i Vildmarken". Med skønne billeder fortalte Lars alle 1024 elever om det vigtige i nærvær, at have venner og I at kunne give sig selv tid til tanker og fordybelse. Et tankevækkende foredrag med lydhøre elever, hvor store venner tog sig af små venner. Resten af dagen stod på herlige værksteder, og skolen summer af god tone og sjove værksteder.
    Annette Hartøft den 11-09-2018
    Fra Anders Svendsen, skoleleder:

Til forældre på Lyshøjskolen

Nu nærmer den mørke tid sig, hvor trafikken tager til omkring skolen i tidsrummet 07:30 – 08:00.

Vi har fået organiseret nye lygtepæle med et forstærket lys på den parkeringsplads, som er egnet til afsætning af jeres børn.
    Det er den parkeringsplads, hvor man kan køre ind i den ene ende og ud i den anden. Vi vil derfor stærkt opfordre jer til, at benytte denne i stedet for at anvende personaleparkeringen eller p-pladserne ved ALDI mm. Ovenstående for børnenes sikkerhed.

Vi har fået en del henvendelser i forhold til trafikkultur i forbindelse med afsætningen og tænker at følgende kan løsne tingene op:

• At ”kiss and ride” anvendes som sådan
    • At afsætning, der tager længere tid f.eks. afsætning af cykel mm foregår i en p-bås
    • At motoren stoppes ved længere ophold.
    • At udvise hensyn og venlighed
     Vi har opsat videoovervågning på det område, som vi vurderer er mest udsat i forhold til cykeltyverier. Det er ikke muligt at dække hele området, men vi håber at det virker præventivt og at vi kan få gode billeder af kommende cykeltyve, som vi kan overgive til politiet. Vi kan i øvrigt konstatere, at ca. hver anden cykel er uaflåst.

Lotte Ankjær Danielsen den 07-09-2018
    Kolding Bibiotek afholder Readathon i efterårsferien.
    "Kom og vær med til at læse et helt eller halvt døgn, det foregår tirsdag i efterårsferien på Kolding Bibliotek"
    Anna-Karina da Silva Baumgartner den 04-09-2018
    I september måned gennemfører alle skolerne i samarbejde med Kolding Kommune to undersøgelser med det formål at få et indblik i elevernes læringsvaner, trivsel, læsevaner, bevægelse og brug af fritidstilbud. Alle elever fra 0.-10. klasse indgår i undersøgelserne.

Elevernes svar bliver behandlet fortroligt og følger retningslinjerne for datasikkerhed.
    Yderligere information omkring undersøgelserne findes i vedhæftede dokument!

Kontoret Lyshøjskolen