• Lyshøjskolen
  • lyshoejskolen@kolding.dk

Lyshøjskolen

Studerende på skolen uge 4

Dygtige studerende på 3. årgang "overtager" i uge 4 undervisningen på vores skole. Praksissamarbejdet er en del af det Erasmus-projekt "SATE" som Lyshøjskolen er en del af.

De studerende varmer korstemmerne op og er klar til fælles indsats næste uge De studerende varmer korstemmerne op og er klar til fælles indsats næste uge
Skoleovertagelsen er sidste element i Erasmus-projektet hvorefter der laves en rapport omkring de indhentede erfaringer vi har på vores skole ift. at samarbejde med læreruddannelsen omkring skoleudvikling. Det er et tidskrævende arbejde, så vi skylder både personaler og lærerstuderende en stor tak for at indgå i et arbejde, der på sigt gerne skulle komme vores fælles Folkeskole til gode.
    Annette Hartøft den 10-01-2018
    Inddragende udearealer - workshop.
    Lyshøjskolen inviterer netop dig - se vedlagte. Del gerne med alle interessenter i vores område. Vi glæder os til en workshop omkring nye udearealer for Lyshøjskolen.
    Tusind tak til alle vore naboer for værdifulde input, der danner baggrund for denne aften.
    Vi ses!
    Annette Hartøft den 05-01-2018
    Lyshøjskolen deltager i et Erasmusprojekt: School adoption - teachers education (SATE-projekt).
    I den forbindelse kommer 37 studerende fra 3. årgang på lærerudd. i Haderslev og underviser udvalgte klasser i uge 4. Øvrige klasser har almindeligt skema med egne lærere.
    I næste uge kommer de studerende og laver observationer i undervisningen. Skolens egne lærere observerer de studerende mandag, tirsdag, torsdag og fredag i uge 4, og er derfor tilstede i klasserne på vanlig vis.
    Hele onsdag er alle lærere på KUC, hvor vi arbejder med skolens værdier og Udearealer.
    Elevernes skema vil have andet indhold i uge 4. De studerende udsender skemaer til jer.
    I er velkomne til at kontakte anht@kolding for evt. spørgsmål.
    Anna-Karina da Silva Baumgartner den 06-12-2017

Kære elever og forældre

LEGO System A/S gentager succesen med at arrangere en uddannelsesdag i virksomheden.

Uddannelsesdagen for 2018 vil blive afholdt lørdag, d. 27.  januar 2018 kl 10.00 – 15.00

Uddannelsesdagen vil blive i form af et åbent hus arrangement, hvor forældre og elever fra landets 9 & 10 klasser og andre uddannelsessøgende inviteres til at komme og høre om de uddannelser, som LEGO System A/S udbyder samt høre om hvorfor en uddannelse er vigtig.

Der vil på uddannelsesdagen 2018 være informationsstande, arbejdende værksteder/områder, quiz samt rundvisning i vores produktion.

Industriens kampagne ”Hands On” kommer med deres spil, hvor de unge mennesker får mulighed for at medvirke og lade sig rive med.

Ligeledes har vi allieret os med uddannelsesinstitutioner, som vil komme og fortælle om uddannelsesforløbene, og de muligheder der er for at sikre sig en spændende fremtid.

Har du/I spørgsmål er du/I velkommen til at kontakte os.

Kontakt:           Senior HR Consultant, Birthe Andersen på tlf +45 79506116

Teamkoordinator, Peter Stensgaard på tlf + 45 52342702

Vi glæder os til at møde jer elever og jeres forældre.

Birthe og Peter