• Lyshøjskolen
  • Lyshøjallé 1, 6000 Kolding
  • lyshoejskolen@kolding.dk

Lyshøjskolen

På vej i livet med smil på læben.

Dejlig sidste skoledag i fredags. Tusind tak til 9. årgang for en skøn og festlig dag.

Store smil og glade elever på 9.årgang på sidste skoledag Store smil og glade elever på 9.årgang på sidste skoledag
Med flotte kostumer, masser af musik, karameller i kilovis og vand i vandpistolerne, gjorde 9.årgang fredagen til en festlig dag for store og små. Vi ønsker jer al det bedste til jeres afgangsprøver. Der er translokation onsdag d. 26. juni kl. 19.00 i hallen.
    Lotte Ankjær Danielsen den 27-05-2019

Sommerbogen - Danmarks største læsekonkurrence

Danmarks største læsekonkurrence for de 7-14-årige starter den 14. juni. Sidste år skrev og filmede I 16.301 anmeldelser hen over sommeren. Det er en rekord, vi vil prøve at slå igen i år!
    Sådan foregår Sommerbogen:
    I Sommerbogen gælder det om at læse og anmelde en masse bøger i løbet af sommerferien.
    Når du har anmeldt mindst én bog på biblo.dk, kan du være heldig at vinde en bog. Vi trækker vindere hver dag.

Når du har lavet mindst tre anmeldelser på biblo.dk, er du med i konkurrencen om en af de fem hovedpræmier. Dem kalder vi "anmelderpriserne".
    Du kan også vise dit læsebevis på dit bibliotek - nogle biblioteker giver ekstra præmier. Læsebeviset får du ved at trykke på den lille blå sky ved siden af dit profil-billede inde på din profil. Du kan printe det eller bare vise det på din telefon eller tablet.

Tjek det hele på dette link:

Du kan vinde fede præmier og opdage nye spændende, gode, uhyggelige og sjove bøger.

Anna-Karina da Silva Baumgartner den 14-05-2019
    Bestil dit Ungdomskort nu

Er du mellem 16 og 19 år kan du med et Ungdomskort spare mange penge på at køre med bus og tog.
    Bestil det allerede nu inden sommerferien, så er du klar når ferien er forbi.

Info om Ungdomskort
    Ungdomskort er et kort til offentlig transport, hvor du får rabat. Du kan få ungdomskort, hvis du opfylder en af følgende betingelser:
    • Er mellem 16 og 19 år
    • Er elev på en ungdomsuddannelse
    • Er studerende på en SU-godkendt uddannelse
    FORDELE ved et Ungdomskort
    • Med et Ungdomskort kan du rejse alt det du vil lokalt til skole, sport
      eller andet sjovt til en fast lav pris - og til nedsat pris i resten af landet.
    Bestilling og betaling
    Du skal selv søge om et Ungdomskort. Hvis du går på en videregående- eller ungdomsuddannelse skal ungdomskortet bestilles ved at søge om godkendelse på www.ungdomskort.dk. Når du er godkendt til at få ungdomskort kan du gå videre til selve bestillingen.

May-Britt Heissel Skov
    Assistent, Kortsalg
    Kunde og Marked

Sydtrafik, Banegårdspladsen 5, 6600 Vejen, Telefon 7660 8600

Lotte Ankjær Danielsen den 06-05-2019
    Ordblindhed: Fordomme skal nedbrydes, her er hjælp til, hvordan vi alle kan gøre det fra NOTA - se hvordan vi (elever, forældre og lærere) alle kan arbejde med og tale om ordblindhed sammen med den ordblinde, i klasserummet og der hjemme med forældre.