• Lyshøjskolen
  • lyshoejskolen@kolding.dk

Lyshøjskolen

Skolefest med maner

Tusind tak til alle skønne elever for en dejlig aften. Flot borddækning, taler, dans og masser af snak og grin.

Nyhed billede
Vi vil gerne sige en stor tak til alle jer forældre og medarbejdere, der støttede op om festen med hjælp til både oprydning, opsyn, salg og meget andet. Uden jer går det ikke. Dejligt samarbejde med Værestedet og alle de frivillige der og ikke mindst til det store elevråd for deres hjælp med Funnball kampene.
Alle ønskes en virkelig dejlig weekend. Fotos fra festen lægges senere i forældreintra.
    Anna-Karina da Silva Baumgartner den 16-04-2018
    Kære alle
    KoldingQ og Kolding Kommune vil gerne invitere alle skoleelever, forældre og personale på skolerne til pokalfinale på Kolding Stadion på st. bededag. Det er en af de største sportsbegivenheder i Kolding Kommune i 2018, og opgøret sendes direkte på landsdækkende tv. Vi håber på stor opbakning til KoldingQ, der har landsholdsmålmand Stina Lykke på holdkortet, når de for første gang nogensinde står i en pokalfinale. Modstanderne er Brøndby, der havde 4 spillere med på det succesfulde landshold, der vandt em sølv sidste sommer. Så kom til gratis fodboldfest på st. bededag.

Bjarne Foged Henriksen
    Elitekoordinator
  • Lisbeth Askjær- Hansen den 20-03-2018
    "Dele børn- hele børn"

Der starter børnegruppe op efter påskeferien!

Hvis dit barn kunne have brug for at deltage i en samtalegruppe, sammen med andre børn af skilte forældre, ledet af erfarne børnegruppeledere, hvor der er mulighed for at tale om nogle af de ting, der rør sig, når man bor med skilte forældre, så henvend Jer til Marianne Fabricius på intra og tilmeld jeres barn!
    Anna-Karina da Silva Baumgartner den 20-11-2017

Trapholt udstiller ”EAT ME” og med Billedskolens familiearrangement dykker vi ned i værkerne. Med tegning og eksperimenter får man en unik lejlighed til at være sammen som familie og blive klogere på kunstnere, mens man dykker ned i kunsten.

25. november kl. 13-16 (tilmeldingsfrist 22/11)

27. januar kl. 13-16 (tilmeldingsfrist 24/1)

24. februar kl. 13-16 (tilmeldingsfrist 21/2)

21. april kl. 13-16 (tilmeldingsfrist 18/4)

5. maj kl. 13-16 (tilmeldingsfrist 2/5)

Pris 75 kr. pr. barn og pr. voksen. Barn ifølge voksen og omvendt.

Bemærk begrænset antal pladser.

Tilmeld dig på www.koldingbilledskole.dk