• Lyshøjskolen
  • Lyshøjallé 1, 6000 Kolding
  • lyshoejskolen@kolding.dk

Lyshøjskolen

Gæt hvem og hvor - historiens vingesus

I billedkunst har der været fokus på historiske personer og steder.

Kan du se hvem, hvad og hvor? Kan du se hvem, hvad og hvor?
Det er blevet til flotte billeder med krav til både farvevalg, perspektiver og udfyldning.
Vi ses til Lyshøjskolens fødselsdag d. 19.9 kl. 16.30, og vi glæder os til et andet historisk vingesus.
    Anna-Karina da Silva Baumgartner den 12-09-2019
    KIF Kolding skal til at spille en af årets største kampe, nemlig mod trekants rivalerne fra Fredericia HK. Her spilles der i den grad om æren og håneretten, og vi har derfor brug for at få masser af mennesker i hallen, så vi kan få skabt en fantastisk ramme om denne kamp.

Vi vil derfor gerne invitere jeres elever kvit og frit til håndboldkamp i Sydbank Arena Kolding, til nedenstående kamp.

• Lørdag d. 5. oktober. Kampstart kl. 16:00, hvor vi spiller i mod Fredericia HK.

I kan bestille jeres billetter ved at følge dette link: https://kif.billetten.dk/redeem/4folke1042

Husk at det er efter først til mølle princippet, så skynd jer at sikre jer en billet.

Christian Klamer
    KIF Håndbold Elite A/S
    Ambolten 2- 6 | 6000 Kolding
    praktikant@kif.dk | www.kif.dk

Annette Hartøft den 19-08-2019
    Se vedlagte invitation til vores kæmpe jubilæumsfest 19.9. kl. 16.30
    Anna-Karina da Silva Baumgartner den 07-08-2019

Ungdomsskolens Fritidsprogram

Ungdomsskolen åbner d. 13. august op for en ny klub- og fritidssæson. Alle unge fra 7. klasse og op til 18 år i Kolding Kommune kan tilmelde sig Ungdomsskolens fritidshold, valghold, ungdomsklubber, rejser, ture, aktiviteter og meget mere.
    Der er igen i år lavet en papirudgave af fritidsprogrammet. Fritidsprogrammet er primært til eleverne, men kan selvfølgelig også læses af forældre og skolens personale. Programmet er vedhæftet som pdf.

Vores program kan også fra d. 13. august ses på www.ungkolding.dk