• Lyshøjskolen

Besøg fra Vonsild

3.a fik besøg af pennevenner fra Vonsild

Nyhed billede
Siden 1. klasse har 3.A haft en venskabsklasse fra Vonsild skole, som de har været pennevenner med. De har derfor skrevet sammen over skolekom de sidste par år.
3.A har, de sidste 2 uger, gennemført et projekt i UUV, hvor de skulle udvikle deres egne aktiviteter og lege, hvilket skulle kulminere i at de to klasser fik mulighed for at mødes. Her skulle 3.A så introducere deres pennevenner til de lege og aktiviteter de havde fundet på.
Der var meget stor spænding og nervøsitet at mærke på begge børnegrupper, da børnene fra Vonsild trådte ind i klassen, da kun 2 af børnene nogensinde havde set hinandens ansigter.
Børnene blev sat sammen med deres penneven, og dagen gik med madpakkespisning, frikvarter, 3.A’s aktiviter og en mange forskellige lege.
3.A viste deres pennevenner rundt på skolens område og fortalte vidt og bredt omkring livet på Lyshøjskolen.
Dagen blev sluttet af med en masse krammere, highfives, udveksling af e-mail addresser, Fortnite navne, roblox navne mv. inden klassen fra Vonsild skulle med bussen hjem.
I en evaluering af dagen med børnene fra 3.A, udtalte flere af dem: ”Det har været den bedste dag siden vi startede i skole”
Så alt i alt, var dagen en stor succes, og begge børnegrupper glæder sig til at mødes igen, næste gang i legeparken inden sommerferien.
    Anna-Karina da Silva Baumgartner den 05-10-2018
    Bemærk!

Ny køreplan gældende fra 22. oktober 2018 rute 532 for Eltang/Gudsø/Sønder Vilstrup er på Sydtrafiks hjemmeside samt vedhæftet denne besked.

Kontoret Lyshøjskolen
    Anna-Karina da Silva Baumgartner den 24-09-2018

Kære konfirmandforælder

Du har nu mulighed for at vælge tidspunkt for dit barns konfirmation St. Bededag og lørdag 2019.

Du finder formular og oplysning om tider her: https://forms.churchdesk.com/f/S1LF7rROX

Det er først til mølle.

Hvis du allerede har bestilt tid, eller barnet skal konfirmeres søndag behøver du ikke at gøre mere.

Nr. Bjert kirke

Lena Bentsen - lebe@km.dk